Soittajan tunnus

Toiminto ei ole käytettävissä kaikilla alueilla.

Saatavilla vain Kaspersky Plus- ja Kaspersky Premium -ratkaisuissa.

Soittajan tunnus -komponentti voi kertoa sinulle, kuka soittaa tuntemattomasta numerosta. Puhelinnumeroita verrataan Kaspersky Who Calls -sovelluksen puhelinnumerotietokantoihin. Jos tietokannoista löytyy numero, saapuvan puhelun näytössä näkyy tietoja kyseisestä numerosta, esimerkiksi sen organisaation nimi, johon numero on rekisteröity.

Jos roskapostittaja soittaa, näytöllä näkyy roskapostin ilmaisin. Sen jälkeen on sinun päätettävissäsi, vastaatko puhelimeen vai et. Voit määrittää roskapostipuhelut aina estettäviksi. Tällöin kaikki saapuvat roskapostipuhelut piilotetaan automaattisesti.

Jotta voit käyttää soittajan tunnusta, sinun on ladattava ja asennettava Kaspersky Who Calls -sovellus Androidille tai iOS:lle.

Kaspersky Who Callsin lataaminen ja asentaminen